Зерувка при Академії Вінцента Поля в Любліні

Зерувка (zerówka, kurs przygotowawczy do podjęcia studiów w języku polskim) — це особливий курс із вивчення мови, побудований спеціально для іноземців, який готує їх до подальшого навчання в університетах Польщі.

Особливістю є те, що його слухач може обрати спеціалізований курс, який орієнтований на напрямок навчання, який він в подальшому хоче вивчати в університеті.

Наприклад, майбутні медики, обирають курс, який орієнтований не тільки на загальне вивчення польської мови та граматики, а і на спеціалізовану термінологію з хімії та біології.

Навчання на зерувці пропонують практично всі великі державні університети Польщі та деякі приватні.

В даному блозі хочемо розповісти про підготовчий курс при одному з кращих приватних університетів Польщі — Академії Прикладних Наук у Любліні.

Види підготовчих курсів при Університеті Вінцента Поля

  • 1
    Загальний
    600 годин польської мови в рік, 300 годин в семестр. На загальному курсі можна обрати додаткові заняття з географії, економіки, біології, анатомії, фізіології, соціології, психології, інформатики. Ці заняття курсанти відвідують, як вільні слухачі разом із студентами, які навчаються в університеті.
  • 2
    Медичний
    600 годин польської мови в рік, 300 годин в семестр. Окрім загальних годин з польської мови слухачі медичного курсу, обов’язково, беруть участь у спільних заняттях для усіх медичних напрямків: Anatomia, Fizjologia, Dietetyka, Socjologia, Psychologia. Окрім цього, можна обрати додаткові заняття із таких напрямків як:

    • Косметологія (предмети до вибору: Kosmetologia pielęgnacyjna, Kosmetologia upiększająca, Wizaż z elementami stylizacjii zdobienia ciała, Chemia kosmetyczna, Elementy botaniki kosmetycznej, Thalassoterapia),
    • Фізіотерапія (предмети до вибору: Kinezjologia, Arteterapia, Fizykoterapia, Terapia manualna, Masaż, Terapia tkanek miękkich – kinesiologytaping),
    • Сестринська справа (предмети до вибору: Podstawy pielęgniarstwa, Chirurgia i pielęgniarstwo chirurgiczne, Promocja zdrowia, Zdrowie publiczne, Podstawowa opieka zdrowotna),
    • Акушерство (предмети до вибору: Podstawy opieki położnej, Etyka zawodu położnej, Podstawy pielęgniarstwa, Patomorfolgia, Patofizjologia).

Культурна та розважальна програма

Екскурсійна програма включає проїзд за маршрутом: Lublin – Nałęczów – Kazimierz Dolny – Puławy – Piotrawin – Lublin та відвідування історичних місць: Парк в Наленчуві, Старе місто в Казімежі-Дольному, Палац Чарторийських в Пулавах, Церква св. Томаша і св. Станіслава в Пьотравіне, Кар’єр в Пьотравіне.

Окрім занять для курсантів запланована культурна програма: екскурсія по старому місту Любліна; відвідування Люблінського замку; відвідування Центра культури і зустрічей; відвідування музею Вінцента Пола; поїздка в Люблінський музей сільської місцевості; поїздка в Державний музей Майданек; поїздка в ботанічний сад UMCS.

Вартість курсу

4500 PLN (оплачувати навчання можна семестрово) = орієнтовно 1000 євро.

Де живуть курсанти?

Академія Вінцента Поля немає власних гуртожитків, але резервує місця для своїх студентів та курсантів у комфортабельних студентських гуртожитках — StudentDepot та Dom Studenta Centrum Prusa.

Вигляд кімнат нижче на картинках.

По закінченню курсу

Після закінчення курсу учасники отримують сертифікат, що підтверджує проходження курсу і дозволяє претендувати на вступ у всі державні та приватні університети Польщі.

Як вступити? Чи є ліміти?

Для подачі заявки потрібно заповнити анкету, яка знаходиться тут та надіслати на електронну адресу університету: koordynator.wssp@gmail.com або rekrutacja.ua@wssp.edu.pl.

Заявки приймаються до 30.08.2022.

Кількість місць обмежена, університет може прийняти тільки 30 курсантів.

Детальніша інформація

Більше про курс можна знайти на офіційному сайті університету.

Також ми з радістю проконсультуємо Вас. Це безкоштовно. Натискайте кнопку месенджерів або ж заповнюйте заявку нижче.

Автор блогу

Founder & CEO у StudyHelp
Maксим є засновником нашої компанії та одним з кращих фахівців України та СНД, які спеціалізуються на освіті в Польщі. На ринку освітніх послуг працює більше 9 років, за цей час допоміг зі вступом до польських технікумів та університетів більше ніж 1500 клієнтам.
Контакти
Підпишись на розсилку
© 2024 StudyHelp
Website Development:by Maksym Korotchuk